Kiireetön Kotihoito

Kiireetöntä kotihoitoa


Lumina Care Kotihoito sopii senioreille,  ja sen lisäksi myös omaishoitajan sijaisuuksiin, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammautuneille sekä sairaudesta tai leikkauksesta toipuville.

Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakastamme kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen- ja elämänhallinnan tason sekä pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Mitä kotihoito sisältää?

Kotihoito käyntejä voi olla useampi käynti päivässä, kerran päivässä tai vaikka pari kertaa viikossa, asiakkaan henkilökohtaisen tarpeiden mukaisesti.

Käynnit voivat sisältää:

  • Aamu- ja iltatoimissa avustaminen, wc-käynneissä avustaminen
  • Avustaminen henkilökohtaisessa hygieniassa, kylvetys ja suihkuapu
  • Lääkkeiden jakaminen ja antaminen, silmätippojen laitto
  • Verenpaineen ja verensokerin mittaukset
  • Asiointi- ja saattoapu (mm. apteekki, lääkäri ja kauppa-asiat)
  • Avustamme pyykkihuollossa ja ruoanlaitossa
  • Toteutamme ravitsemuksen ja voinnin seurantaa
  • Ulkoilu ja viriketoiminta yhdessä asiakkaan kanssa

Kotihoitoa palvelusetelillä

Tiesitkö että nykyään yhä useampi kunta on ottanut käyttöön palvelusetelin, jolla jokainen saa valita haluaako palvelunsa kunnan kotihoidolta vai yksityiseltä yritykseltä? 

Lumina Care on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä palveluntuottaja ja otamme vastaan myös palveluseteleitä. Palvelusetelin avulla kuntalainen voi valita yksityisen palveluntuottajan ja kunnallisen palvelun väliltä. 

Palvelusetelin voi saada kuka tahansa, joka tarvitsee sosiaali- ja terveyspalveluja. Palvelusetelin avulla voidaan kattaa koko palvelun kustannukset tai osa palvelusta. Palvelusetelin myöntämiseen vaikuttavat asiat ovat: hakijan toimintakyky ja bruttotulot.

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Voit valita itse sopivimman ajan tutustumiskäynnille meidän varausjärjestelmästä. Milloin teille sopii tulla keskustelemaan palvelusta? Tutustumiskäynti ei sitouta sinua mihinkään!