Lumina Care

Lumina Care on luotettava, joustava ja lämminhenkinen hoivapalveluja tuottava yritys. Tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia mielekkäitä aktiviteetteja, joiden tarkoitus on ylläpitää asiakkaan toimintakykyä sekä mielen hyvinvointia.

Lumina Care tavoittelee palveluilla optimaalista laatua ja parasta asiakastyytyväisyyttä, sekä haluaa olla kehittämässä entistä monipuolisempia kotipalveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelumme on läpinäkyvää sekä avointa. Asiakkaan ja hänen läheisten kanssa yritetään sopia yhteistä aikaa, sillä uskomme että yhteisellä tekemisellä on positiivisia vaikutuksia asiakkaamme hyvinvointiin. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on meille tärkeää. Asiakkaan läheiset ovat aina tervetulleita osallistumaan Lumina Caren toteuttamaan toimintaan.


Rakkaudella,

Lumina Care Tiimi!

Missiomme


Missiomme on olla kehittämässä parempaa ja kiireettömämpää kotihoitoa asiakkaillemme. Tämän lisäksi haluamme toteuttaa asiakkaidemme unelmia vielä, kun se on mahdollista. Me haluamme kuulla sinun tarinasi ja olla mukana tekemässä siitä entistä parempaa.


Noudatamme asiakkaan itsemäärämisoikeutta ja pidämme yksilöllisyydestään kiinni, sillä asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

Toimintamme perustuu toimintakyvyn ylläpitämiseen sekä kuntouttavien työmenetelmien hyödyntämiseen.

Käytämme elämän mielekkyyden lisäämiseen luovia menetelmiä, asiakasta kannustetaan osallistumaan ja toteuttamaan unelmiaan.