PALVELUSETELI

Tiesitkö että nykyään yhä useampi kunta on ottanut käyttöön palvelusetelin, jolla jokainen saa valita haluaako palvelunsa kunnan kotihoidolta vai yksityiseltä yritykseltä. 

Mikä on palveluseteli?

Lumina Care on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä palveluntuottaja ja otamme vastaan myös palveluseteleitä. Palvelusetelin avulla kuntalainen voi valita yksityisen palveluntuottajan ja kunnallisen palvelun väliltä. 

Kuka voi saada palvelusetelin?

Palvelusetelin voi saada kuka tahansa, joka tarvitsee sosiaali- ja terveyspalveluja.  Palvelusetelin avulla voidaan kattaa koko palvelun kustannukset tai osa palvelusta.  Palvelusetelin myöntämiseen vaikuttavat asiat ovat: hakijan toimintakyky ja bruttotulot.

Mikä on palvelusetelin arvo?

Palvelusetelin arvo määräytyy asiakaskohtaisesti asiakkaan palvelutarpeen mukaan. Kotihoidossa käytetään tulosidonnaista palveluseteliä, joka voi olla myös määrätty tietylle arvolle.  Asiakas voi halutessaan myös valita arvokkaamman palvelun ja maksaa loppuosuuden itse. Mikäli palvelun hinta vaarantaa henkilön toimeentuloa, voidaan palvelusetelin arvoa korottaa. 


Kuinka saan palvelusetelin?

Kun palveluntarve yllättää ja palvelusetelin hakeminen tulee ajankohtaiseksi, silloin palvelusetelin tarpeen ja arvon määrittää sosiaali- tai terveydenhuollon edustaja.  Palvelusetelin hankinta etenee niin, että olette yhteydessä kotikuntasi seniori infoon tai sosiaalipalvelujen ohjaajaan.  Tällöin teille tehdään kotiin vierailu jolloin tehdään palvelutarpeen arviointi, johon vaikuttaa hakijan toimintakyky ja bruttotulot.  Päätöksen jälkeen saatte palvelusetelin ja voitte itse valita yksityisen palveluntuottajan tai kunnallisen palvelun väliltä. 

Espoon Seniorineuvonta 

Seniorineuvonta Nestori

Palvelunumero: 09 816 33 333

Helsingin Seniorineuvonta 

Seniori-info Helsinki

Palvelunumero: 09 3104 4556

Vantaan Seniorineuvonta 

Seniori-info Vantaa

Palvelunumero: 09 8392 4202

Keski-Uudenmaan Seniorineuvonta

Seniori-info Keu-Sote

Palvelunumero: 019 226 0403Mikäli sinulla on jo palveluseteli toimi näin:


 OTA YHTEYTTÄ

050 366 1888
info@luminacare.fi

Tai alla olevalla lomakkeella.


 MITEN VOIMME AUTTAA?

Kerro meille, millainen palvelu olisi tarpeen? Luomme sinulle yksilöllisen palvelusuunnitelman.

JÄRJESTÄMME SINULLE SOPIVIMMAN PALVELUN

Yhteydenoton jälkeen järjestämme sinulle sopivimman palvelun ja tiimin ympärillesi!

Haluan kuulla lisää palveluista ja ilmaisesta tutustumiskäynnistä!

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tiesitkö että ensimmäinen käynti on sinulle ilmainen! Tutustumiskäynnillä kartoitamme sinulle sopivinta palvelua ja kuulemme sinun toiveita ja tarpeitasi sekä luodaan yhdessä palvelusuunnitelman!