Tule töihin!

Etsimme positiivisia ja avuliaita henkilöitä merkitykselliseen työhön ikäihmisten parissa.

Tiesitkö että Suomessa on yli 870 000 henkilöä, jotka ovat täyttäneet 70 vuotta. Aivan, se on merkittävä osa Suomen koko väestöstä. Joillakin heillä ei ole omaisia tai he asuvat toisella paikkakunnalla. Tällöin moni Seniori voi kokea kloonista yksinäisyyttä, eivätkä välttämättä osaa itse ottaa asiaa puheeksi.  Haluatko auttaa heitä?   - Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme positiivisia ja avuliaita henkilöitä hoitotyöhön ja muuhun merkitykselliseen työhön ikäihmisten parissa. Työtehtäväsi voivat koostua esimerkiksi ikääntyneen kanssa ulkoilusta, pienestä pelituokiosta tai vaikka mukavasta retkestä lähikahvilaan.

Työtehtäviä joihin haemme tekijöitä: 

Lähihoitaja, etsimme lähihoitajia sekä keikka että vakituiseen työsuhteeseen.  Tarjoamme Lähihoitajalle: Mukavan ja kannustavan työyhteisön, huolellisen perehdytyksen tehtävään, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan erilaisten koulutusten muodossa.

Oma Lumina, työhön sopivat kaikki joilla on halua auttaa ikääntynyttä tekemään arjestaan parempaa. Työhön ei tarvitse erillistä koulutusta, vaan saat huolellisen perehdytyksen työhön ennen ensimmäisiä asiakkaita. Työtunteja voi sovitusti olla viikossa 2-20 oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme työntekijälle:Mukavan ja kannustavan työyhteisön, huolellisen perehdytyksen tehtävään, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan erilaisten koulutusten muodossa.

Kotisiivooja, työhön sopii henkilö joka viihtyy itsenäisessä siivoustyössä.  Työtehtävät sijoittuvat ma - pe 8-17 väliselle ajalle. Työtunteja voi sovitusti olla viikossa  2-30 oman tilanteesi mukaan!