Seniorin Seura- ja virikepalvelu

Ikääntyminen ei ole este!


Valitettavasti ikääntyneen ystäväpiiri pienenee vanhentuessa, mutta juuri sosiaaliset kohtaamiset pitää meidät virkeänä. Viikottainen tapaaminen tutun kanssa voi olla viikon odotetuin hetki! 

Käynnin aikana voidaan leipoa, kahvitella ja jutella päivänpolttavista asioista sekä toteuttaa ennalta suunniteltuja retkiä! Uskalla toteuttaa unelmasi!

Voimme avustaa myös kulttuuritapahtumissa, perhe- tai sukujuhlissa tai vaikka ystävän luona vierailussa. 

Ulkoilua ja liikuntaa!


Ulkoilu on monelle ikääntyneelle tärkeää. Ulkona voi virkistäytyä, seurata vuodenaikojen vaihtelua ja nauttia jokaisella aisteillaan. Ulkoilun myötävaikutus mielen virkeyteen onkin kiistaton.

Ikääntymisen myötä yksin ulkoilu voi tuntua suurelta esteeltä, mutta yhdessä Oma Lumina- henkilön kanssa ikääntynyt voi ulkoilla turvallisesti sekä käydä yhdessä asioilla.

Mikäli tapaamiskerralla sää on esteenä, voimme verrytellä sisätiloissa ja päätteeksi juoda kupposet kuumaa! 

Apua Asiointiin!

Joskus on hankalaa pyytää apua tai eritellä mitä apua tarvitsee. Palvelun aikana selvitämme millaista apua ikääntynyt tarvitsee ja luomme kokonaisvaltaisen palvelusuunnitelman.

Säännöllisillä käynneillä hoituvat kaikenlaiset pienet askareet, joihin ei välttämättä enää toimintakyky riitä tai sujuvat paremmin yhdessä tehtynä. Samalla on mukavaa vaihtaa kuulumisia!

Palvelun aikana voidaan käydä yhdessä kaupassa, mikä onkaan mukavempaa kuin valita kaupasta itse ostokset? Käynnin ohessa voidaan käydä juomassa kahvilassa kahvit!

Kyytiä voi tarvita myös esimerkiksi lääkäri- tai kontrollikäynnille, jolloin luotettava saattaja on turvaksi ja asioinnin avuksi!

Varaa ilmainen ensikäynti!

Voit valita sopivimman ajan varauskalenteristamme, saavumme paikalle sovittuna aikana! 


Voit toteuttaa edelleen unelmia!


Vaikka ikää on kertyy lisää, on edelleen unelmia joita ikääntynyt haluaa toteuttaa. Unelmista ei kuitenkaan osata tai uskalleta puhua ääneen. Jotkut haluavat vielä käydä säännöllisesti kulttuuritapahtumissa kuten teatterissa, kun toiset haluavat käydä kotikaupungissa, mökillä tai jopa ulkomailla.

Meille tärkeää on toteuttaa ikääntyneiden unelmia vielä kerran! Ikä ei pidä olla unelmien toteutuksen esteenä, sillä moni unelma on suunnitelman avulla toteutettavissa.  

Lunasta ilmainen tutustumiskäynti!

Syötä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Voit varata myös tutustumiskäynnin helposti verkosta